Hvis du leder efter den bedste opskrift på chokosnaps med klementin, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Alle ingredienser shakes sammen og hældes over i et lavt glas fyldt med isterninger. Pynt med citrontimian og mørk chokolade.
Tag en snaps, fx. Dansk Havtorn Aquavit fra Braunstein. Tag ca. 100 g mørk chokolade, knæk i små stykker, kom ned i flasken med snaps sammen med et par kviste af citrontimian og 10 g rørsukker.
Lad den trække i et par dage (eller længere, hvis man synes, det skal smage af mere chokolade), hvor den omrystes dagligt.
Sigt al væsken igennem et viskestykke og hæld det tilbage på flasken.
3 dl vand og 3 dl. sukker koges op, indtil sukkeret er totalt opløst. Lagen køles ned og kan opbevares i køleskabet længe.
Alle ingredienser shakes sammen og hældes over i et lavt glas fyldt med isterninger. Pynt med citrontimian og mørk chokolade.
Tag en snaps, fx. Dansk Havtorn Aquavit fra Braunstein. Tag ca. 100 g mørk chokolade, knæk i små stykker, kom ned i flasken med snaps sammen med et par kviste af citrontimian og 10 g rørsukker.
Lad den trække i et par dage (eller længere, hvis man synes, det skal smage af mere chokolade), hvor den omrystes dagligt.
Sigt al væsken igennem et viskestykke og hæld det tilbage på flasken.
3 dl vand og 3 dl. sukker koges op, indtil sukkeret er totalt opløst. Lagen køles ned og kan opbevares i køleskabet længe.