Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Varmende tranebær cocktail

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Varmende tranebær cocktail
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l tranebærjuice
  • 1 l tranebærjuice
  • {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} cm ingefær
  • 10 cm ingefær
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk citronsaft
  • 2 spsk citronsaft
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 1 dl sukker
  • hvid rom
  • hvid rom

Tilberedning

Skræl ingefæren, og skær den i tynde skiver. Kom juice, ingefær, citronsaft og sukker i en gryde. Varm op til kogepunktet, og tag fra varmen. Lad det trække en halv time, og varm op igen. Si evt. ingefæren fra, og smag evt. cocktailen til med rom. Server den varm i glas.

Kilde: Irma krydderiet 4, 2003