Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Vinter punch

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
8 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fl Saint James rom
  • 1 fl Saint James rom
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fl Pousada ruby portvin
  • 1 fl Pousada ruby portvin
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} cl earl grey te*
  • 150 cl earl grey te*
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} cl citronsaft
  • 50 cl citronsaft
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} cl honning
  • 25 cl honning

Tilberedning

Bland det hele sammen i en stor beholder. Lad det gerne stå i minimum nogle timer.

Faktisk jo længere den står, jo bedre integrerer smagene sig. Så kan man have den klar, et par dage før den skal serveres. Ved servering hældes den i en pæn bowle. Skær citroner, lime og appelsiner og læg ned i bowlen sammen med frisk mynte og rosma-rin. Vedlæg en suppeske til at servere med. Lav gerne nogle store isklumper i fryseren. Hvis ikke, så går almindelige isterninger an. Isen smelter i punchen stille og roligt, men fyld bowlen op med frisk punch i løbet af aftenen, så den ikke bliver for fortyndet.

*Bryg en helt almindelig earl grey tea, lad den køle ned, og sæt den herefter i køleskabet.