Optø evt. jomfruhummerne og sæt en gryde med vand og salt over. Kog dem i 3-4 minutter. Tag fra varmen og lad afkøle i lagen. Pil haler og resten af hummerkødet fri af skaller. Kog kartoflerne møre. Imens kartoflerne koges, forbereder du resten af ingredienserne - også en tallerken til at servere på. Mosen skal nemlig serveres varm. Afdryp kartoflerne og kom dem i en skål med smør. Lad smørret smelte, imens du moser groft. Tilsæt hurtigt creme fraiche, hakkede urter, salt og peber. Anret mosen på en tallerken og top op med jomfruhummer og lidt kartoffelchips. Server straks.
Tip:I stedet for jomfruhummer kan du bruge krabbekød.
Optø evt. jomfruhummerne og sæt en gryde med vand og salt over. Kog dem i 3-4 minutter. Tag fra varmen og lad afkøle i lagen. Pil haler og resten af hummerkødet fri af skaller. Kog kartoflerne møre. Imens kartoflerne koges, forbereder du resten af ingredienserne - også en tallerken til at servere på. Mosen skal nemlig serveres varm. Afdryp kartoflerne og kom dem i en skål med smør. Lad smørret smelte, imens du moser groft. Tilsæt hurtigt creme fraiche, hakkede urter, salt og peber. Anret mosen på en tallerken og top op med jomfruhummer og lidt kartoffelchips. Server straks.
Tip:I stedet for jomfruhummer kan du bruge krabbekød.