Se hvordan du laver kyllingesticks med birkes og hindbær. Klik her og find inspiration blandt mere end 1000 lækre opskrifter til både aftensmad og dessert.
Tilberedning
Skær hver brystfilet i 3 aflange skiver. Vend dem i en skål med sesamolie, birkes, salt og peber.
Sæt kyllingestykkerne på træspyd og steg dem på panden i 3 minutter på hver side.
Skyl salaten og lad den dryppe af.
Pil skalotteløget og hak det fint. Pres limesaften i en skål og tilsæt honning og hindbær/æbleeddike. Dryp rapsolien i lidt af gangen og rør dressingen sammen. Tilsæt 10 hindbær og rør dem ud i dressingen.
Skyl pærerne, fjern kernehuset og skær pærerne i stænger.
Vend salaten med hindbærdressing, pæretern, blåbær og resten af hindbærrene og server den med de varme kyllingesticks.
Skær hver brystfilet i 3 aflange skiver. Vend dem i en skål med sesamolie, birkes, salt og peber.
Sæt kyllingestykkerne på træspyd og steg dem på panden i 3 minutter på hver side.
Skyl salaten og lad den dryppe af.
Pil skalotteløget og hak det fint. Pres limesaften i en skål og tilsæt honning og hindbær/æbleeddike. Dryp rapsolien i lidt af gangen og rør dressingen sammen. Tilsæt 10 hindbær og rør dem ud i dressingen.
Skyl pærerne, fjern kernehuset og skær pærerne i stænger.
Vend salaten med hindbærdressing, pæretern, blåbær og resten af hindbærrene og server den med de varme kyllingesticks.