-
Guacamole:
Flæk avocadoer, fjern stenen, og skrab kødet ud. Pil og hak hvidløg. Rens og hak forårsløg fint. Mos avocadokødet med en gaffel, og rør limesaft, hvidløg og forårsløg i. Krydr med salt.
-
Majssalsa:
Skyl peberfrugt, tomater og chili. Skær peberfrugt ogtomater i små tern, og hak chilien fint. Bland peberfrugt, tomater og chili sammen med drænede majs, og smag til med limesaft og salt.
-
Paprikadressing:
Bland cremefraiche med de to slags paprika og ketchup. Smag til med salt og fintrevet hvidløg.
-
Varm og servér:
Varm nuggets op efter pakkens anvisning. Lun tortillaerne et øjeblikpå hver side på en pande. Anret dem med hjertesalat, guacamole,majssalsa og koriander, og top med nuggets og paprikadressing.
-
Så er der serveret!