Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Rødbedesyltede vagtelæg med peberrod

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 12 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} vagtelæg
  • 12 vagtelæg
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk. sukker
  • 4 spsk. sukker
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl kogende vand
  • 3 dl kogende vand
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk. hvidvinseddike
  • 3 spsk. hvidvinseddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk. salt
  • 1 tsk. salt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stor rødbede
  • 1 stor rødbede
  • Ved servering:
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pose Irmas rodfrugtchips
  • 1 pose Irmas rodfrugtchips
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk. mayonnaise
  • 3 spsk. mayonnaise
  • Friskrevet peberrod
  • Friskrevet peberrod
  • Karse
  • Karse

Tilberedning

Kog vagtelæg i 3 minutter. Skyl i koldt vand og pil dem. Kom sukker i et glas og hæld kogende vand på, så det opløses. Kom eddike og salt i. Skræl rødbeden og skær i mindre stykker og kom i glasset. Kom æggene i og stil i køleskabet i 12 timer. Find rødbedechipsen frem fra posen. Kom lidt mayonnaise på sammen med æg, peberrod og karse. Server straks.