Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Agurkehapser med smørristede kantareller

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Agurkehapser med smørristede kantareller
  • Agurkehapser med smørristede kantareller
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk agurk
  • 1.5 stk agurk
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk salt
  • 1 tsk salt
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk risvineddike
  • 2 tsk risvineddike
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk sukker
  • 2 tsk sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfuld kantareller
  • 1 håndfuld kantareller
  • smør
  • smør
  • merian
  • merian

Tilberedning

Skræl agurken og skær i så store tern som muligt. Vend agurkerne med salt og lad trække i 15 minutter. Skyl saltet fra. Rør risvineddike og sukker sammen i en skål og vend agurkerne heri. Ordn kantarellerne og svits dem i smør på en pande. Afkøl. Anret agurkerne med kantareller og lidt merian på toppen. Servér.