Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Agurkesuppe med grissini

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
8 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • agurkesuppe
  • agurkesuppe
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk agurker
  • 3 stk agurker
  • {{ 4.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl græsk yoghurt 10%
  • 4.5 dl græsk yoghurt 10%
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 3 dl vand
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Irmas kyllingefond
  • 1 spsk Irmas kyllingefond
  • {{ 15 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} mynteblade
  • 15 mynteblade
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stilke dild
  • 3 stilke dild
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps grissini brødstænger
  • 1 - 2 ps grissini brødstænger

Tilberedning

Hvis din blender ikke er så stor, deler du bare portionen op i to.

Høvl skrællen af én agurk og gem de tynde strimler til pynt i en skål med koldt vand. Skær nu alle agurkerne i 3-4 stykker og kom dem i en blender. Tilsæt yoghurt, vand, kyllingefond og urter og blend til en jævn suppe. Smag til med salt og peber. Hæld suppen på en kande og stil den i køleskabet.

Pisk suppen op med piskeris, lige før den skal serveres. Pynt med strimlerne.