Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bagt feta med peberfrugtsalsa og brødcroutoner

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bg feta
  • 1 bg feta
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfuld rucolasalat
  • 1 håndfuld rucolasalat
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk røde peberfrugter
  • 1 - 2 stk røde peberfrugter
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk balsamico eddike
  • 0.5 spsk balsamico eddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk persille
  • 1 spsk persille
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • sukker
  • sukker
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk toastbrød
  • 2 sk toastbrød

Tilberedning

Læg de to runde fetaoste på et stykke bagepapir på en bradepande.

Bag osten ved 225 grader i 15 minutter.

Server den varme ost på en bund af rucolasalat.

Skær peberfrugten i små tern og vend med olie, eddike, persille og hvidløg. Smag evt. til med en anelse sukker, salt og peber.

Skær brødet i tern og rist på tør pande indtil gyldne.