-
Blåmuslinger: Blåmuslingerne vaskes i koldt vand og lægges i en gryde med 5 spsk. vand med låg på.Gryden varmes op til muslingerne er helt åben, væsken sigtes fra til sauce igennem et klæde. Muslingerne pilles ud af skallen og skægget fjernes fra muslingerne.
-
Muslingesauce: Muslingejuicen koges op og reduceres lidt ind og fløden tilsættes. Smages til med salt og køles af.
-
Blomkålscrudite: Blomkålen skæres ud i buketter. Buketterne skæres ud i tynde skiver på et mandolinjern og stykkerne lægges i isvand.
-
Persilleolie: 20 persilleblade gemmes til pynt. Resten af persillen plukkes og blendes med olien i 3 minutter og olien sigtes igennem et klæde.
-
Pynt: Persillebladene skylles i koldt vand. Skalotteløget skæres ud i tynde ringe (ca. 20 stk). Babyspinatbladene udstikkes.
-
Anretning: Blåmuslingerne krydres med salt og lægges på tallerkenen.Blomkålscruditesne lægges på, der pyntes af med persille, spinat og løgringe. Saucen skilles med persilleolie. Der sauces ved bordet.
-
Færdigt arbejde.