Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Blåmuslinger med blomkål og persille

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 20 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} blåmuslinger
  • 20 blåmuslinger
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} blomkål
  • 0.5 blomkål
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt persille
  • 1 bdt persille
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl olie
  • 2 dl olie
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk piskefløde
  • 4 spsk piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} skalotteløg
  • 1 skalotteløg
  • {{ 20 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} baby spinatblade
  • 20 baby spinatblade
  • fint salt
  • fint salt

Tilberedning

Blåmuslinger:
Blåmuslingerne vaskes i koldt vand og lægges i en gryde med 5 spsk. vand med låg på.

Gryden varmes op til muslingerne er helt åben, væsken sigtes fra til sauce igennem et klæde. Muslingerne pilles ud af skallen og skægget fjernes fra muslingerne.

Muslingesauce:
Muslingejuicen koges op og reduceres lidt ind og fløden tilsættes. Smages til med salt og køles af.

Blomkålscrudite:
Blomkålen skæres ud i buketter. Buketterne skæres ud i tynde skiver på et mandolinjern og stykkerne lægges i isvand.

Persilleolie:
20 persilleblade gemmes til pynt. Resten af persillen plukkes og blendes med olien i 3 minutter og olien sigtes igennem et klæde.

Pynt:  
Persillebladene skylles i koldt vand. Skalotteløget skæres ud i tynde ringe (ca. 20 stk). Babyspinatbladene udstikkes.

Anretning:
Blåmuslingerne krydres med salt og lægges på tallerkenen.
Blomkålscruditesne lægges på, der pyntes af med persille, spinat og løgringe. Saucen skilles med persilleolie. Der sauces ved bordet.