Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Blåmuslinger med blomkål og persille

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 20 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "", false: "" || ""} [(20 * numberOfPeopleRatio <2)] }} blåmusling
  • 20 blåmusling
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "", false: "" || ""} [(0.5 * numberOfPeopleRatio <2)] }} blomkål
  • 0.5 blomkål
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "bundt", false: "bundter" || "bundt"} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} persille
  • 1 bundt persille
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "dl.", false: "dl." || "dl."} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} olie
  • 2 dl. olie
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "spsk.", false: "spsk." || "spsk."} [(4 * numberOfPeopleRatio <2)] }} piske-fløde
  • 4 spsk. piske-fløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "", false: "" || ""} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} skalotteløg
  • 1 skalotteløg
  • {{ 20 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "", false: "" || ""} [(20 * numberOfPeopleRatio <2)] }} baby spinatblade
  • 20 baby spinatblade
  • fint salt
  • fint salt

Tilberedning

Blåmuslinger: Blåmuslingerne vaskes i koldt vand og lægges i en gryde med 5 spsk. vand med låg på.Gryden varmes op til muslingerne er helt åben, væsken sigtes fra til sauce igennem et klæde. Muslingerne pilles ud af skallen og skægget fjernes fra muslingerne.

Muslingesauce: Muslingejuicen koges op og reduceres lidt ind og fløden tilsættes. Smages til med salt og køles af.

Blomkålscrudite: Blomkålen skæres ud i buketter. Buketterne skæres ud i tynde skiver på et mandolinjern og stykkerne lægges i isvand.

Persilleolie: 20 persilleblade gemmes til pynt. Resten af persillen plukkes og blendes med olien i 3 minutter og olien sigtes igennem et klæde.

Pynt: Persillebladene skylles i koldt vand. Skalotteløget skæres ud i tynde ringe (ca. 20 stk). Babyspinatbladene udstikkes.

Anretning: Blåmuslingerne krydres med salt og lægges på tallerkenen.Blomkålscruditesne lægges på, der pyntes af med persille, spinat og løgringe. Saucen skilles med persilleolie. Der sauces ved bordet.