Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Blomkål i karrykokossauce med stegte tomater

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk blomkål
  • 1 stk blomkål
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds kokosmælk
  • 1 ds kokosmælk
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk karrypasta
  • 1 spsk karrypasta
  • koriander
  • koriander
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tomater
  • 4 - 6 tomater
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber
  • smør
  • smør

Tilberedning

Bræk eller skær blomkålen i buketter. Kom kokosmælk og karrypasta i en gryde og kog op.

Kog buketterne i kokosmælken under låg i ca. 8 minutter indtil møre.

Skær tomaterne lige over, drys med salt og peber, og steg dem godt på begge sider i smør på en pande.

Server blomkål med sauce til de varme tomater og drys koriander over.