Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bøftomater med panzanella

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
8 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Bøftomater med panzanella
  • Bøftomater med panzanella
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tomater
  • 8 tomater
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 2 løg
  • {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} cm flute
  • 10 cm flute
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 4 spsk olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk balsamico eddike
  • 1 spsk balsamico eddike
  • salt
  • salt
  • sukker
  • sukker
  • peber
  • peber
  • basilikum
  • basilikum

Tilberedning

Sådan gør du tidligere på dagen: Skær et godt stykke af toppen af tomaten lige af og skrab al indmad ud (gem til en anden dag og brug det i en salat). Kom i en skål og brug til salat. Skær tomatens låg i tynde skiver. Skær løg i helt tynde strimler og vend med tomaterne. Skær brød i tynde skiver og vend i skålen. Rør olie, balsamico, lidt salt, sukker og peber sammen og vend i skålen. Kom nu salaten op i de udhulede bøftomater. Dæk med film og stil i køleskab.


Sådan gør du inden servering: Tag ud 30 minutter før de skal spises. Stik basilikumblade ned i tomaterne og sæt dem på buffeten.