Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bønnesalat med svampe og supersprød bacon

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk bacon
  • 1 pk bacon
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk solsikkekerner
  • 4 spsk solsikkekerner
  • {{ 0.75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg grønne bønner
  • 0.75 kg grønne bønner
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g svampe
  • 200 g svampe
  • salt
  • salt
  • olie
  • olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille courgette
  • 1 lille courgette
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk appelsin
  • 1 stk appelsin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sennep
  • 1 spsk sennep
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Sæt ovnen på 225 grader.
Læg baconskiver ved siden af hinanden på en bradepande med bagepapir. Bag baconen sprød. Kig efter 6-7 minutter. Tag ud.

Drys solsikkekerner ud på en bradepande og rist gyldne i ovnen. Kig efter 4-5 minutter.

Kog bønnerne i letsaltet vand i 3-5 minutter.

Rist svampene gyldne i olie på en pande.
Skær courgetten i tynde bånd.


Anret salatens ingredienser.

Pres appelsinens saft i en skål. Bland med sennep, olie, lidt revet hvidløg, salt og peber. Hæld dressing over og pynt med sprød bacon.