Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Broccolisuppe med rejer

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Broccolisuppe med rejer
  • Broccolisuppe med rejer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • olie
  • olie
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g broccoli
  • 400 g broccoli
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l vand
  • 1 l vand
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl pilsnerøl
  • 1 dl pilsnerøl
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1 dl piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp cayennepeber
  • 1 knsp cayennepeber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Irmas koncentreret kyllingefond
  • 1 spsk Irmas koncentreret kyllingefond
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rejer
  • 200 g rejer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfuld rucolasalat
  • 1 håndfuld rucolasalat
  • Brød
  • Brød

Tilberedning

Hak løget, og svits i olie i en gryde, uden at det tager farve. Skær broccoli i mindre stykker, og vend med løg. Kom vand i gryden samt pilsner, piskefløde og cayennepeber. Lad simre i 10 minutter. Smag suppen til med kyllingefond, salt og peber. Vend afdryppede rejer i, og lad dem lige blive varme. Hak rucolaen groft, og drys den over suppen. Servér med brød.