Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Courgettespaghetti med avocadokugler

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 10 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk piskefløde
  • 4 spsk piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 1 spsk olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk citronsaft
  • 1 tsk citronsaft
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille fed hvidløg
  • 1 lille fed hvidløg
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk courgetter
  • 2 stk courgetter
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk avocado
  • 2 stk avocado
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gl lakserogn
  • 1 - 2 gl lakserogn
  • nogle friske urter, f.eks. mynte, thaibasilikum eller koriander
  • nogle friske urter, f.eks. mynte, thaibasilikum eller koriander

Tilberedning

Bland fløde, olie, citron og en anelse revet hvidløg i en skål. Smag til med salt og peber.
Brug et juliennejern eller skær courgetterne i helt tynde strimler med en kniv. Vend courgetter med dressingen og anret på fire tallerkener. Lav avocadokugler, hvis du har et parisiennejern, eller skær avocado i mindre stykker og fordel over courgetterne. Kom lakserogn på og pynt med lidt urter. Server straks.