Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Gazpacho med agurk og peberfugt

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fl gazpacho suppe
  • 1 fl gazpacho suppe
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk brød
  • 1 sk brød
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gul peberfrugt
  • 1 stk gul peberfrugt
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk agurk
  • 0.5 stk agurk
  • basilikum
  • basilikum
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Blend suppen med brød og smag til med salt og peber. Kom suppen i en skål. Skær peberfrugten i ensartede tern og halver agurken. Snit den fint og vend den i suppen sammen med snittet basilikum.

Tip:
Gazapacho suppe skal altid serveres ved stuetemperatur og ikke direkte fra køleskabet, da den svinder i sin smag.

Vil du selv lave din egen Gazpacho suppe:
Blend modne tomater med salatløg, hvidløg, en skive brød, olivenolie, sherry vineddike, peberfrugt, agurk, salt og peber. Stil den på køl i 20 minutter og server som ovenstående.