Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Græsk salat med bagt hyrdeost

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Græsk salat med bagt hyrdeost
  • Græsk salat med bagt hyrdeost
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bg Hyrdeost
  • 2 bg Hyrdeost
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tomater
  • 8 stk tomater
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} vandmelon
  • 2 vandmelon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk salatløg
  • 1 - 2 stk salatløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk oregano
  • 2 spsk oregano
  • lidt citronsaft
  • lidt citronsaft
  • salt
  • salt

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader.

Skær hver osteblok lige over på langs. Læg de fire stykker ost på en bradepande med bagepapir. Hæld lidt olivenolie over. Bag osten i ca. 15 minutter.

Tag ud, og lad stå nogle minutter.

Skær tomat, vandmelon og løg i skiver, og fordel på et fad.

Kom den lune ost herpå, og dryp 2 spsk olivenolie rørt med citronsaft og lidt salt hen over.

Servér med godt hvedebrød.