Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Gravad laks med agurk og ragout af forårsløg

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk garvad laks
  • 4 - 6 sk garvad laks
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} agurk
  • 0.5 agurk
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk brød
  • 2 sk brød
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt forårsløg
  • 2 bdt forårsløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hønsebouillon
  • 2 dl hønsebouillon
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk dijonsennep
  • 0.5 spsk dijonsennep
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Skær agurken i aflange tynde skiver og salt dem.

Rist eller grill brødene. Rul laks med agurk og anret ovenpå de lune brød.

Snit forårsløgene og sauter dem i en gryde med lidt olivenolie. Tilsæt bouillon og kog det igennem. Rør sennep i og smag til med salt og peber.