Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Grillede store rejer og jomfruhummere

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk jomfruhummer fra Læsø
  • 1 pk jomfruhummer fra Læsø
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk Tigerrejer
  • 1 pk Tigerrejer
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl olivenolie
  • 0.5 dl olivenolie
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vindruekerneolie
  • 0.5 dl vindruekerneolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl finthakket persille
  • 1 dl finthakket persille
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk citroner
  • 2 stk citroner

Tilberedning

Optø jomfruhummere og tigerrejer i køleskab natten over. Gril dem på begge sider, indtil de skifter farve. Læg dem på fad. Bland olie med persille og revet hvidløg. Smag til med citronsaft og hæld over de nygrillede skaldyr.