Lavet af økologisk GOTS certificeret bomuld og produceret med omtanke for miljøet
Thise-mælk er for enhver smag
Din pant går selvfølgelig ubeskåret til bedre Mødrehjælpen
Irmas Hverdag er en serie af dagligvarer til faste lave priser. Hovedparten er økologiske.
Håndplukket vine og dyrebare dråber
{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle
{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle
Grillet gedeost med mild sellerisalat
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Sæt ovnen på 225 grader. Læg de fire oste på ca 3 cm tykkelse på bagepapir.
Skræl knoldsellerien og skær i tynde stave på ca. 1 cm.
Kom selleristave i en gryde med lidt vand, salt og citronsaft og kog op. Lad koge i to minutter og skyl straks i koldt vand. Afdryp.
Rør mayonnaise og sennep sammen i en skål og vend med selleri. Smag til med salt og peber.
Sæt osten i ovnen og lad den gratinere. Den skal lige blive lidt gylden på kanterne, men ikke flyde ud. Kig efter 5 minutter.
Anret salat, kørvel og sellerisalat på fire tallerkener. Læg den gratinerede gedeost på og server straks.