Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Hellefisk tatar med urteolie

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Tatar
  • Tatar
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g gravad hellefisk
  • 200 g gravad hellefisk
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk citronsaft
  • 2 spsk citronsaft
  • {{ 220 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g optøet hokifisk
  • 220 g optøet hokifisk
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} cm agurk
  • 5 cm agurk
  • lidt purløg
  • lidt purløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk basilikum
  • 1 spsk basilikum
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk sandwichbrød
  • 4 sk sandwichbrød
  • urteolie
  • urteolie
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} basilikum
  • 0.5 basilikum
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} purløg
  • 0.5 purløg
  • {{ 0.75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl olie
  • 0.75 dl olie
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvidvinseddike
  • 0.5 spsk hvidvinseddike
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Dup hokifisken tør og skær den i helt små tern. Vend den med citronsaft i en skål. Lad stå i køleskab i 30 minutter.

Skær hellefisken i helt små tern og vend med hokifisken.

Kom basilikum og purløg i en blender med olie og eddike. Blend godt sammen og smag til med salt og peber.

Snit agurken fint og rist brødet.

Fordel tataren i fire skåle eller ringforme og vend ud på hver sin tallerken. Anret med agurk og dryp urteolien over.