Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Crostini med citrusmarinerede ansjoser

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Crostini med citrusmarinerede ansjoser
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gl ansjoser i solsikkeolie
  • 1 gl ansjoser i solsikkeolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk økologisk citron
  • 1 stk økologisk citron
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk mindre flutes
  • 1 stk mindre flutes
  • oregano
  • oregano

Tilberedning

Kom ansjoser og olie i en skål. Riv skallen fra citrusfrugterne fint uden at få det hvide med. Bland den revne skal med ansjoser og olie. Lad det stå og trække i køleskabet, gerne til dagen efter. Rist tynde, runde skiver flutes, og kom en ansjos eller to på hver skive. Pynt af med lidt olie, citrusskal og oregano.

Kilde: Krydderiet 4, 2004