Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Salat nicoise med kryddersild

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Salat nicoise med kryddersild
  • {{ 16 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kartofler
  • 16 stk kartofler
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æg
  • 4 stk æg
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g grønne bønner
  • 400 g grønne bønner
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gl Irmas udvalgte kryddersild
  • 1 gl Irmas udvalgte kryddersild
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Vindruekerneolie
  • 3 spsk Vindruekerneolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sennep
  • 1 spsk sennep
  • salatløg
  • salatløg

Tilberedning

Kog kartoflerne. Kog æggene hårde i 7 minutter og kog bønnerne møre i letsaltet vand i ca. 5 minutter. Afdryp og afkøl det hele.

Fordel bønner, delte kartofler og æg på et fad. Skær silden i mindre stykker og fordel. Rør olie og sennep sammen og dryp dressing over hele herligheden. Skær løg i tynde skiver og drys over. Server.