Nem og lækker opskrift på julesalat med blåskimmelost og gulerodscreme. Søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter og find inspiration til enhver lejlighed.
Tilberedning
Skræl gulerødderne, og skær dem i mindre stykker. Kog dem møre i letsaltet vand i ca. 6 minutter. Afdryp og mos gulerødderne godt. Kom nu gulerodsmassen i et kaffefilter eller klæde, og pres al væde fra. Kom den faste masse i en skål, og rør med honning. Rør nu mosen med rapsolie. Tag 12 mindre julesalatblade og læg på et fad. Kom et stykke ost og en lille skefuld gulerodsmos på. Server.
Skræl gulerødderne, og skær dem i mindre stykker. Kog dem møre i letsaltet vand i ca. 6 minutter. Afdryp og mos gulerødderne godt. Kom nu gulerodsmassen i et kaffefilter eller klæde, og pres al væde fra. Kom den faste masse i en skål, og rør med honning. Rør nu mosen med rapsolie. Tag 12 mindre julesalatblade og læg på et fad. Kom et stykke ost og en lille skefuld gulerodsmos på. Server.