Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kalvecarpaccio a la Paul Cunningham

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Kalvecarpaccio a la Paul Cunningham
  • Kalvecarpaccio a la Paul Cunningham
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kalveschnitzel
  • 1 kalveschnitzel
  • lidt citronskal
  • lidt citronskal
  • persille
  • persille
  • citronsaft
  • citronsaft
  • olivenolie
  • olivenolie
  • chili
  • chili
  • koriander
  • koriander
  • sort peber
  • sort peber
  • salt
  • salt
  • tynde hvidløg
  • tynde hvidløg
  • østers
  • østers

Tilberedning

Læg kødet mellem to stykker plastik/film og bank med bunden af en gryde, indtil kødet er papirtyndt. Anret den tynde kalveskive på en stor tallerken. Anret med et par østers, (smager også skønt uden) lidt revet citronskal, hakket persille, citronsaft, olivenolie, fintsnittet chili, frisk koriander, knust sort peber, salt, og tynde skiver hvidløg.
Paul Cunningham bruger et trøffeljern til hvidløget, så hvis du er den stolte ejer af sådan et, har du her en anvendelsesmulighed mere. Det er jo ikke hver dag, man høvler trøffel over sin pasta! 

Kilde: Irma krydderiet 1, 2003