Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kammuslinger med fennikelsalat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Kammuslinger med fennikelsalat
  • Kammuslinger med fennikelsalat
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl ris
  • 3 dl ris
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps kammuslinger
  • 2 ps kammuslinger
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fennikel
  • 1 fennikel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk limesaft
  • 1 spsk limesaft
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie
  • 2 spsk olie
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk sukker
  • 0.5 tsk sukker
  • mayonnaise
  • mayonnaise
  • romaine salat
  • romaine salat

Tilberedning

Sæt risene over efter anvisning på emballagen. Dup de optøede kammuslinger tørre og sæt dem på spyd. Riv hvidløg i en skål og vend med 1 spsk olie. Pensl på spyddene.

Skær fennikel i bladtynde skiver. Bland limesaft, olie, salt og sukker i en skål og vend med fennikel.

Server de nygrillede kammuslinger med romainesalat, ris og fennikelsalat. Dryp lidt olie over risene og server retten med en skefuld god mayonnaise.