Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kartofler med rosépebercreme

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kartofler
  • 250 g kartofler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1 dl piskefløde
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 0.5 dl hvidvin
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk rosenpeber
  • 2 tsk rosenpeber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Irmas mayonnaise
  • 2 spsk Irmas mayonnaise
  • merian
  • merian

Tilberedning

Vask og kog kartoflerne med skræl. Lad dem blive kolde. Kom fløde, vin og rosépeber i en gryde, og lad det simre i 8 minutter. Tag gryden af komfuret, og pisk mayonnaisen i. Skær kartoflerne i skiver, og vend dem i cremen. Smag til med salt og servér. Pynt med merian.