Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kold agurk og yoghurtsuppe

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk agurk
  • 1 stk agurk
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk toastbrød
  • 2 sk toastbrød
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 - 2 fed hvidløg
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl yoghurt 10%
  • 3 dl yoghurt 10%
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • olivenolie
  • olivenolie

Tilberedning

Skær nogle bånd af agurken til pynt.

Skær resten af agurken i tern og kom i en blender. Smuldr brødet i blenderen og tilsæt hvidløg og ca. 1 dl vand. Blend indtil jævn konsistens.

Hæld yoghurten i, blend og smag suppen til med salt og peber.

Server suppen med nogle dryp olivenolie og agurkebånd.