-
Pil og skær rødløg i små tern. Pil og skær hvidløg i tynde skiver. Skyl og riv squash groft.
-
Rens peberfrugt, og skær den i små tern. Steg
rødløg og hvidløg i olivenolie i en gryde i ca. 2 minutter ved middel varme.
-
Tilsæt mosede tomater, tomatpuré, eddike, vand, kanel og chilisauce, og lad det simre i 10 minutter under omrøring.
-
Tilsæt herefter drænede kidneybønner, drænede sorte bønner, squash og peberfrugt, og kog i yderligere 10 minutter.
-
Smag retten til med chokolade, salt, peber, paprika og spidskommen.
-
Rens og snit forårsløg og chili.
-
Pluk koriander groft. Anret chili sin carne i portionsskåle, og top med cremefraiche,
forårsløg, koriander og chili.
-
Byd tostadas til og evt. også tortillachips
og friskkogte majskolber.
-
Bon appetit!