-
Skyl peberfrugter, skær dem i kvarter, og fjern
kernerne. Skyl squash, og skær den i 1 cm tykke skiver på langs.
-
Vend dem med olivenolie, salt og peber. Steg peberfrugt og squash på en varm grill i 2-3 minutter på hver side.
-
Pensl laksen med olivenolie, og krydr med salt og peber. Grill laksen i 2-3 minutter på hver side.
-
Pil og skær skalotteløg i små tern.
-
Rør ricotta med skalotteløg, friskpresset citronsaft, salt, peber og grofthakket
basilikum (gem lidt til pynt).
-
Justér konsistensen med lidt vand.
-
Skyl og halvér cherrytomater. Skær grillet peberfrugt og squash i grove stykker, og anret dem på tallerkener.
-
Top med grillet laks og en skefuld ricottacreme, cherrytomater og basilikumblade. Byd evt. brød og citronbåde til.
-
Voila!