Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Krabbeomelet med jalapeno dip

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æg
  • 6 stk æg
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk vand
  • 3 spsk vand
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds krabbekød
  • 1 ds krabbekød
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl græsk yoghurt
  • 1 dl græsk yoghurt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk jalapenos
  • 1 - 2 stk jalapenos
  • dild
  • dild

Tilberedning

Pisk æg, vand og salt og peber sammen i en skål.

Hæld olie på en varm pande og hæld æggemassen over. Træk stivnet æggemasse ind fra kanten nogle gange undervejs.

Når omeletten er lige ved at være helt stivnet fordeler du krabbekød på omeletten så at det bliver varmt/lunt. Sluk og lad omeletten stivne helt.

Rør imens yoghurt med hakket jalapenopeber. Smag til eller pynt med dild.

Tip til tapas: Du kan servere lun eller kold omelet skåret i små mundrette stykker som tapas.