Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Krebsehaler med forårsløg, chili og lime

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps optøede krebsehaler
  • 1 ps optøede krebsehaler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lime
  • 1 lime
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk rørsukker
  • 1 tsk rørsukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} forårsløg
  • 1 forårsløg
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} rød mild chili
  • 0.5 - 1 rød mild chili
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Pres limesaft i en skål og opløs sukkeret heri. Snit forårsløget fint og vend i. Snit chilien fint og vend i.

Afdryp krebsehaler og vend heri.

Lad stå og trække i 30 minutter i køleskabet.

Smag til med salt og peber og server evt. til nygrillede bøffer.

 

TIP: Elsker du koriander, skal der selvfølgelig det på toppen af hele herligheden.