Nem og lækker opskrift på krebsehaler med forårsløg, chili og lime. Vi har samlet et stort udvalg af lette og lækre madopskrifter. Se dem alle her.
Tilberedning
Pres limesaft i en skål og opløs sukkeret heri. Snit forårsløget fint og vend i. Snit chilien fint og vend i.
Afdryp krebsehaler og vend heri.
Lad stå og trække i 30 minutter i køleskabet.
Smag til med salt og peber og server evt. til nygrillede bøffer.
TIP: Elsker du koriander, skal der selvfølgelig det på toppen af hele herligheden.
Pres limesaft i en skål og opløs sukkeret heri. Snit forårsløget fint og vend i. Snit chilien fint og vend i.
Afdryp krebsehaler og vend heri.
Lad stå og trække i 30 minutter i køleskabet.
Smag til med salt og peber og server evt. til nygrillede bøffer.
TIP: Elsker du koriander, skal der selvfølgelig det på toppen af hele herligheden.