Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kyllingespyd med rød pesto

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
8 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Kyllingespyd med rød pesto
  • Kyllingespyd med rød pesto
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk kyllingefileter
  • 2 pk kyllingefileter
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 2 spsk olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk citronsaft
  • 1 spsk citronsaft
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gl rød pesto
  • 1 gl rød pesto
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk persille
  • 2 spsk persille

Tilberedning

Læg grillspyd af træ i blød i 20 minutter. Sæt ovnen på 225 grader. Bland olie, citronsaft og revet hvidløg i en skål. Vend kyllingefileterne heri. Sæt nu kyllingen på spyddene og krydr med salt og peber. Læg på bageplade med bagepapir. Gennemsteg kyllingen i ca. 10 minutter. Tag ud.

Ved servering kommes Irmas rød pesto på kyllingespyddene og der drysses med persille.

Spyddene kan også laves på grillen om sommeren.