Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kyllingesticks med birkes og hindbær

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Kyllingesticks med Birkes og Hindbær
  • Kyllingesticks med Birkes og Hindbær
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kyllingebrystfilet
  • 4 kyllingebrystfilet
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sesamolie
  • 2 spsk sesamolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl birkes
  • 1 dl birkes
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 12 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bambus spyd
  • 12 bambus spyd
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g salat
  • 200 g salat
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk pærer
  • 2 stk pærer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skalotteløg
  • 1 stk skalotteløg
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk limesaft
  • 1.5 spsk limesaft
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk honning
  • 2 spsk honning
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk æbleeddike
  • 1 spsk æbleeddike
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rapsolie
  • 3 spsk rapsolie
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hindbær
  • 200 g hindbær
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g blåbær
  • 100 g blåbær

Tilberedning

Skær hver brystfilet i 3 aflange skiver. Vend dem i en skål med sesamolie, birkes, salt og peber.

Sæt kyllingestykkerne på træspyd og steg dem på panden i 3 minutter på hver side.

Skyl salaten og lad den dryppe af. Pil skalotteløget og hak det fint. Pres limesaften i en skål og tilsæt honning og hindbær/æbleeddike. Dryp rapsolien i lidt af gangen og rør dressingen sammen. Tilsæt 10 hindbær og rør dem ud i dressingen.

Skyl pærerne, fjern kernehuset og skær pærerne i stænger.  Vend salaten med hindbærdressing, pæretern, blåbær og resten af hindbærrene og server den med de varme kyllingesticks.

Opskrift fra De 5 Gaarde