Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Le puy linser med aubergine og mozzarellarulle

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl linser
  • 2 dl linser
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk salvie
  • 1 spsk salvie
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvidvinseddike
  • 0.5 spsk hvidvinseddike
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber
  • sukker
  • sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk auberginer
  • 1 stk auberginer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} mozzarella
  • 1 mozzarella
  • havsalt
  • havsalt
  • olivenolie
  • olivenolie

Tilberedning

Kog linserne efter anvisning.

Bland løg, salvie, eddike og ½ spsk olie i en skål. Afdryp de nykogte linser og vend dem i marinaden. Smag til med salt, sukker og peber.

Skær auberginen i ½ cm tykke skiver på langs og drys dem med lidt salt. Lad dem trække 15 minutter.

Skyl saltet fra, dup-tør og steg aubergineskiverne på en teflonpande i olie på begge sider.

Skær mozzarellaen i mindre stykker og rul dem ind i aubergineskiverne.