Laksen:Laksen skæres ud i 4 stykker og krydres med salt på begge sider. Laksestykkerne lægges op i en bradepande. Bradepanden filmes og laksestykkerne bages ved 40° i ca. 40 min.Tip: Når man trykker svagt på laksen, må der ikke være noget modstand - så er laksen færdig.Agurk:Agurken skæres i 8 mm brede skiver og stykkerne udstikkes. De krydres med salt ved servering.Salatstilke:Hjertesalaten brækkes ud i bladene, stilken skæres fra og de lægges i isvand.Bønner:Bønnerne blancheres i kogende vand og deles i 2 på langs. Vendes med olie og krydres med salt ved servering.Rugbrødscroutons:Rugbrødsskiverne udstikkes og smøres med smeltet smør. Rugbrødscrouton bages ved 160° i ca. 10 min.
De køles af på et stykke sugende papir og krydres med salt.Æg:Æggene koges i 10 minutter, pilles, deles i 2 og krydres på begge sider med salt.Friskost: Friskosten røres lind og smages til med salt.Anretning:Laks, æg, agurkeskiver, salatstilke og bønner lægges på tallerkenen. Pyntes med ostecreme og rugbrødscroutons.