Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Lun Gedeost med smørstegte rabarber

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rabarber
  • 2 - 3 stk rabarber
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 50 g smør
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 4 spsk sukker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk balsamico eddike
  • 2 spsk balsamico eddike
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g gedeost
  • 200 g gedeost
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bk napolitana salat
  • 1 bk napolitana salat
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk pinjekerner
  • 2 spsk pinjekerner

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader.

Skær stilkene i 7 cm lange stykker. Steg rabarberstilkene i smør på en pande på begge sider. Drys sukker og eddike over og lad smelte. Tag panden fra varmen og lad stå.

Skær osten i 2 cm skiver og læg på en bradepande med bagepapir. Bag osten til den er let smeltet og gylden. Kig efter 5 minutter.

Ordn salaten og fordel på fire tallerkener. Kom ost og rabarber herpå. Smag skyen på panden til med lidt salt og dryp over salaten. Afslut med pinjekerner.