Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Majsfritter med tomatris

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
1 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g majs
  • 250 g majs
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æg
  • 1 stk æg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvedemel
  • 1 - 2 spsk hvedemel
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk chili
  • 2 tsk chili
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille løg
  • 1 lille løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl ris med vilde ris
  • 1 dl ris med vilde ris
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds cherrytomater
  • 1 ds cherrytomater
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk balsamico eddike
  • 1 spsk balsamico eddike
  • bredbladet persille
  • bredbladet persille

Tilberedning

Optø majs i koldt vand eller microovn. Blend majs, æg og mel til en grov fars. Tilsæt chili, salt og peber.

Steg farsen som frikadeller i olie. Det bliver ca. 6 stk.

Svits løg i en gryde. Tilsæt ris, tomat, balsamico, 1 ½ dl vand, salt og peber.

Lad simre under låg i ca. 15 min. indtil risene er bløde.

Server majsfritter med tomatris og persille.