Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Melonsalat med grillede spyd

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Melonsalat
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk cantaloupe melon
  • 1 stk cantaloupe melon
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt mynte
  • 0.5 bdt mynte
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g feta
  • 100 g feta
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk forårsløg
  • 4 stk forårsløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie
  • 1 spsk olie
  • saft fra ½ økologisk citron
  • saft fra ½ økologisk citron
  • salt og peber
  • salt og peber
  • Grillede spyd
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g økologisk skinkekød i tern
  • 500 g økologisk skinkekød i tern
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk bambus spyd
  • 8 stk bambus spyd
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 1 spsk olivenolie
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Halver melonen og fjern kernerne. Skær melon-kødet ud i små tern eller lav kugler med en ske. Hak mynten fint og bland den sammen med melonstykkerne. Smuldr feta henover. Skær forårsløg i små skiver og bland dem i salaten. Rør olie sammen med citronsaft, salt og peber og vend dressingen rundt i salaten.
Kom skinketernene på spyd og steg dem i olie på en varm grillpande. Krydr med salt og peber.