Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Nye kartofler vendt med nye porrer og safran Beurre Blanche

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g nye kartofler
  • 400 g nye kartofler
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk porrer
  • 2 stk porrer
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 2 dl hvidvin
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g safran
  • 2 g safran
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 25 g smør

Tilberedning

Kom kartoflerne i en gryde med kogende, letsaltet vand. Efter 5 minutter tilsættes de snittede porrer. Kog kartofler og porrer yderligere i 5 minutter.

Hæld vandet fra og tilsæt hvidvin. Kog kartofler, porrer og hvidvin til kartoflerne er møre. Tag herefter kartoflerne fra.

Tilsæt safran og pisk det kolde smør i. Smag til med salt og peber og kom kartoflerne tilbage i gryden.