Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Nygrillede rejer serveret med sushiris

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Nygrillede rejer
  • Nygrillede rejer
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk kæmperejer
  • 2 pk kæmperejer
  • bambus spyd
  • bambus spyd
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie
  • 2 spsk olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk citron
  • 1 spsk citron
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fed hvidløg
  • 1 stk fed hvidløg
  • Sushiris
  • Sushiris
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sushiris
  • 2 dl sushiris
  • {{ 2.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 2.5 dl vand
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk risvineddike
  • 2 spsk risvineddike
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 1.5 spsk sukker
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk salt
  • 0.5 tsk salt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sesamfrø
  • 1 spsk sesamfrø
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt koriander
  • 1 bdt koriander

Tilberedning

Tø rejerne op, skær spyddene over i to, og sæt 3-4 rejer på hvert. Bland olie, citronsaft og hvidløg i et fad, og vend rejerne i det.

Kom ris og vand i en gryde, og lad det koge i 15 minutter. Lad risen trække under låg i 5 minutter. Bland risvineddike, sukker og salt, og rør det i den kogte ris. Grill rejerne i en grillfoliebakke. Anret de nygrillede rejer med en skefuld ris. Drys sesamfrø og koriander over og server.