Tø rejerne op, skær spyddene over i to, og sæt 3-4 rejer på hvert. Bland olie, citronsaft og hvidløg i et fad, og vend rejerne i det.
Kom ris og vand i en gryde, og lad det koge i 15 minutter. Lad risen trække under låg i 5 minutter. Bland risvineddike, sukker og salt, og rør det i den kogte ris. Grill rejerne i en grillfoliebakke. Anret de nygrillede rejer med en skefuld ris. Drys sesamfrø og koriander over og server.
Tø rejerne op, skær spyddene over i to, og sæt 3-4 rejer på hvert. Bland olie, citronsaft og hvidløg i et fad, og vend rejerne i det.
Kom ris og vand i en gryde, og lad det koge i 15 minutter. Lad risen trække under låg i 5 minutter. Bland risvineddike, sukker og salt, og rør det i den kogte ris. Grill rejerne i en grillfoliebakke. Anret de nygrillede rejer med en skefuld ris. Drys sesamfrø og koriander over og server.