-
Rens rabarber, og skær dem i tynde skiver. Skræl og riv ingefær fint.
-
Vend rabarber med rørsukker og ingefær i en skål, og lad det trække i ca. 30 minutter.
-
Skyl og kog bulgur efter pakkens anvisning. Knæk den nederste, træede ende af aspargesene.
-
Kog aspargesene i letsaltet vand i 3 minutter, til de er let møre.
-
Snit spidskål fint. Hak dild. Pres saften af citronen.
-
Vend bulgur med asparges, spidskål, dild, citronsaft og olivenolie, og smag til med salt og peber.
-
Skær fisken i 4 portionsstykker, og vend dem i mel.
-
Steg fisken i olivenolie og smør på en pande i 2-3 minutter på hver side, og krydr med salt og peber.
-
Servér den stegte fisk med bulgursalat toppet med afdryppet, råsyltet rabarber. Byd citronbåde til.
-
Voila!