Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Blinis med røget mørbrad

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Blinis med røget mørbrad
  • Blinis med røget mørbrad
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk mini blinis
  • 1 pk mini blinis
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk svinemørbrad
  • 1 pk svinemørbrad
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk avocado
  • 2 stk avocado
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk citron
  • 1 stk citron
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk chili
  • 1 stk chili
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille purløg
  • 1 lille purløg

Tilberedning

Lun blinis efter anvisning på pakken.

Skær mørbrad i tynde skiver eller strimler. Skær avocadoerne lige over og tag kødet op med en ske. Mos avocadoerne groft i en dyb tallerken. Pres lidt citronsaft over og vend med olivenolie. Smag til med salt.

Kom avocadomos og mørbrad på hver blinis, pynt med lidt snittet chili og klippet purløg.