Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Panzanellasalat med pecorino

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 40 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} cm brød
  • 10 cm brød
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} rødløg
  • 2 rødløg
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tomater
  • 8 tomater
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvidvinseddike
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 3 spsk olivenolie
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} Hånfuld basilikumblade
  • 1 Hånfuld basilikumblade
  • pecorino ost
  • pecorino ost

Tilberedning

Skær brødet i tynde skiver og bag det færdigt efter anvisning. Bryd brødet i mindre stykker.

Skær løg og tomat i helt tynde skiver.

Vend grøntsager med brød i en skål.

Bland eddike og olie og smag til med salt og peber. Vend olie og eddike med salaten.

Læg en tallerken over skålen og lad salaten trække i ca. 30 minutter, før den serveres.

Lige før du serverer salaten, vendes basilikumblade i og osten drysses på.