Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Pil selvrejer med hjemmerørt dip og nye kartofler

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Pil selv-rejer med hjemmerørt dip og nye kartofler
  • Pil selv-rejer med hjemmerørt dip og nye kartofler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg rejer med skal
  • 1 kg rejer med skal
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg nye kartofler
  • 1 kg nye kartofler
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl skyr
  • 2 dl skyr
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Irmas mayonnaise
  • 3 spsk Irmas mayonnaise
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille løg
  • 1 lille løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk peberrod
  • 1 spsk peberrod
  • salt
  • salt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk purløg
  • 1 spsk purløg
  • citron
  • citron

Tilberedning

Optø rejerne.

Kog kartoflerne møre med skræl.

Rør skyr sammen med mayonnaise. Riv løget fint, og vend i sammen med peberrod. Smag dippen til med salt.

Servér kartofler med et drys purløg, rejer og dip og husk skylle-skål og servietter.