Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Pilselvrejer i varm chiliolie med chilicitron brændevin

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 40 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg rejer med skal
  • 1 kg rejer med skal
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk chili
  • 1 stk chili
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fed hvidløg
  • 1 stk fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl olie
  • 1 dl olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl Schumacher chili-citron brændevin
  • 1 dl Schumacher chili-citron brændevin

Tilberedning

Optø rejerne. Hak chili og hvidløg meget fint og svits i olie i en gryde. Hæld brændevinen på og tag gryden fra varmen. Vend rejerne med den varme olie og lad stå i gryden i 30 minutter. Vend rundt en gang eller to. Server som pil-selv-rejer (husk servietter).

Kilde: Krydderiet 4, 2006