Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Risotto med røget laks og spinat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 35 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl arborio ris
  • 4 dl arborio ris
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 25 g smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 dl hvidvin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l hønsebouillon
  • 1 l hønsebouillon
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g parmesanost
  • 100 g parmesanost
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hel frossen spinat
  • 300 g hel frossen spinat
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g røget laks
  • 200 g røget laks

Tilberedning

Hak løget fint, og smelt en god klat smør i gryden. Svits løg og ris et par minutter. Hæld vin og et par dl kogende bouillon i gryden, og rør rundt.

Når bouillonen er absorberet af risen, hælder du det sidste i gryden og rører rundt. Vend revet ost i, når risottoen er cremet og risen al dente.

Damp spinaten efter anvisning på emballagen. Lad spinaten dryppe af, og vend den i risottoen.

Skær laksen i mindre stykker, og server den til eller vend den i. Spises straks med et godt drys groftkværnet sort peber.