Hvis du leder efter den bedste opskrift på rispapirruller med rejer og grøntsager, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Optø og pil rejerne.
Skær forårsløg i tynde skiver og hak hvidløg.
Svits rejer og de to slags løg i olie på en pande. Kom sojasauce på og lad det simre væk. Dryp lidt limesaft hen over.
Skær gulerod i juliennestrimler. Skær sukkerærter i skrå skiver.
Sæt en gryde med vand over og kog op. Lad stå på eftervarme eller laveste varme.
Lav nu en rulle ad gangen. Dyp rispapiret ned i vandet og lad det blive blødt i 10 sekunder. Tag op med stor hulske og læg på en tallerken.
Læg lidt grøntsager, thai-basilikum og rejer på midten. Fold top og bund op og følg efter med siderne. Bliv ved, indtil fyldet er brugt op.
Server rullerne med sojasaucen. Du kan smage sojasaucen til med chili og limesaft samt lidt sukker.