Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Røget ørred med hytteost og blomsterkarse

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g ørred
  • 200 g ørred
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} radiser
  • 4 radiser
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hytteost
  • 4 spsk hytteost
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kviste frisk dild
  • 2 kviste frisk dild
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} små tomater
  • 6 små tomater
  • {{ 20 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk karse
  • 20 stk karse
  • fint salt
  • fint salt

Tilberedning

Skindet på ørreden fjernes og kødet plukkes og krydres med salt.

Radiserne skæres ud i tynde skiver på et mandolinjern og lægges i isvand. Dild plukkes ud i små kviste og lægges i isvand.

Hytteost skylles i koldt vand. Vandet sigtes fra og hytteosten lægges ud på et viskestykke og tørres fri for vand og krydres med salt.

Tomater skæres i skiver og krydres med salt. Blomsterkarsen (alm. karse kan også bruges) nippes og skylles i koldt vand.

Ørreden og tomater lægges på, drys med hytteost, pynt af med radiser, dild og blomsterkarse.